Welcome visitor you can or create an account
Tel: ☎ Servis: 035 366-933 ☎ Prodaja: 035 366-911
Nemate artikala u korpi.

O nama

o nama

facebook  twitter  youtube  google+  rss

 

Genelec je osnovan 26. 07. 1989.god. kao smo jedno od prvih privatnih preduzeća u Bosni i Hercegovini.

Danas, Genelec zauzima jedno od vodećih mjesta u sektoru informacionih tehnologija u Bosni i Hercegovini sa ukupno 40 zaposlenih radnika, sa svojih pet maloprodajnih objekta u Tuzli MP1 (Stupine B14) i MP2 (Tržni centar Omega Tuzla), Mostaru (Villa Neretva), Lukavcu (Tržni centar Omega), Živinice (Tržni centar Omega) i sa mrežom od 200 partnera u čitavoj Bosni i Hercegovini. Od prvih dana smo bili svjesni važnosti servisne podrške našim kupcima, tako da u našem servisu radi trenutno 10 educiranih servisera. Takođe, shvaćajući mogućnosti Interneta, još 2000-te godine smo napravili jedan od prvih WEB-shopova na ovim prostorima, kako bi našim kupcima omogućili jednostavniju nabavku robe.

 

Genelec Tuzla istorija web shopa
Distributeri smo nekih velikih svjetskih proizvođača informatičke opreme, kao što su: Genius, Mediacom, Gainward, BenQ, BitDefender, Sapphire, SilverStone, G.Skill, Biostar, TakeMS, Gembird, Vevox, Intenso, A4Tech, Anera  itd, a broj i kvaliteta tih distribucija se konstantno povećava. Ponuda obuhvata veliki izbor: PC konfiguracija, PC komponenti, notebook uređaja, tablet uređaja, mobitela, televizora, konzola, servera, digitalnih aparata, klima uređaja, printera, skenera, mrežne opreme, softvera, potrošnog materijala ...

Genelec Tuzla brendovi i distribucije

Danas, Genelec radi u svom vlastitom objektu, na 1.200 kvadratnih metara površine i maloprodajnih prostora površine cca 500 kvadratnih metara, gdje smo pokušali stvoriti što je moguće bolje i ljepše uslove kako, za rad svih naših zaposlenih ljudi, tako i za naše kupce i partnere.

Preko 60.000 hiljada isporučenih stolnih i prenosnih računara, sve veći broj kontejnera, avionskih i kamionskih pošiljki iz čitavog svijeta su garancija da će Genelec i u budućnosti imati svoje mjesto u informatičkom sektoru.

 

o nama 2

 

signature